Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizator. Dacă continuaţi, vom considera că sunteţi de acord să primiţi cookie-uri de pe acest site OK

Website-ul www.atlasdigitalonline.ro este un magazin online destinat comercializării de produse (hardware, software şi consumabile) destinate comunicării vizuale. Scopul acestuia este de a vă da posibilitatea de a le comanda în orice moment al zilei şi zi a săptămânii.

AtlasDigitalOnline face tot ce este posibil pentru a asigura livrarea produselor în cel mai scurt timp, în condiţii de siguranţă. Pentru informaţii privind cumpărăturile dvs sau pentru reclamaţii vă rugăm să parcurgeţi secţiunile respective din pagina "Întrebări frecvente".

Date personale

Odată cu înregistrarea pentru buletinele informative (newsletters), crearea contului sau cumpărarea oricărui produs având calitatea de vizitator, utilizatorul furnizează datele sale personale de bunăvoie (de ex. numele, adresa, număr de telefon, adresă e-mail) şi acceptă să fie utilizate în modul prezentat în secţiunea "Întrebări frecvente - Date personale"

Utilizatorul/vizitatorul website-ului garantează corectitudinea şi autenticitatea datelor sale personale pe care le încredinţează Companiei precum şi în privinţa dreptului de a le pune la dispoziţie.

Utilizatorul/vizitatorul, adresându-se în scris către website-ul atlasdigitalonline.ro, are dreptul de a fi informat despre datele sale personale care sunt reţinute de către acesta, dreptul de a le amenda şi corecta precum şi dreptul de a-şi retrage consimţământul în privinţa utilizării datelor sale personale (nume, adresă, număr de telefon, adresă e-mail, etc.) oricând, conform legislaţiei în vigoare. Retragerea consimţământului de utilizare a datelor sale trebuie făcută în scris (Atlas Digital srl, Calea Rahovei 266-268, Corp 61, Et. 4, Cam. 26, Bucureşti, 050912, România sau prin e-mail office@atlasdigital.ro cu subiectul "Retragere Consimţământ de Utilizare a Datelor Personale").


Responsabilitatea AtlasDigitalOnline

AtlasDigitalΟnline nu răspunde sub nicio formă pentru nelivrarea la timp a comenzii din vina firmei de curierat.

AtlasDigitalOnline nu este responsabil pentru eventualele defecte ale produselor pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi. În cazul în care printre cantităţile livrate se depistează un produs defect, aveţi dreptul de returnare şi înlocuire a acestuia pe cheltuiala AtlasDigitalOnline pentru serviciile de curierat aferente.

Informaţii furnizate

AtlasDigitalOnline se angajează să asigure valabilitatea informaţiilor afişate pe website-ul său, în privinţa caracteristicilor tehnice, a preţurilor precum şi a termenilor de plată şi livrare a produselor sale, sub rezerva unor eventuale erori, tehnice sau de redactare, care nu pot fi prevăzute, sau au rezultat din neatenţie. Fotografiile sunt selectate astfel încât să fie cât mai fidele realităţii. Totuşi, textele şi fotografiile nu sunt obligatorii pentru AtlasDigitalOnline şi nu fac obiectul vreunui contract între AtlasDigitalOnline şi clienţii săi.

Modificarea termenilor prezentei

AtlasDigitalOnline îşi rezervă dreptul de a modifica sau reînnoi termenii şi condiţiile de tranzacţionare. Îşi asumă responsabilitatea de a actualiza textul actual în cazul oricărei modificări sau completări ale termenilor.

Drepturile de proprietate intelectuală

Tot conţinutul acestui website, inclusiv grafica, fotografiile, textele privind produsele etc., constituie proprietate intelectuală a AtlasDigitalOnline şi sunt protejate conform normativelor legale relevante ale legislaţiei româneşti, europene şi ale convenţiilor internaţionale. Este interzisă orice copiere, distribuire, reproducere, transfer sau orice altă utilizare a conţinutului acestui website.