Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizator. Dacă continuaţi, vom considera că sunteţi de acord să primiţi cookie-uri de pe acest site OK

Huion INSPIROY Q11K V2

Tableta grafica, Zona utilizare pen: 279,4 x 174,6mm , Rezolutie: 5080 LPI, Nivel senzitivitate: 8192, Interfata: Wireless 2,4GHz & Micro USB, Numar de butoane programabile: 8, Functie Tilt: ±60 nivele
659,00 Lei
Q11k V2
Momentan Indisponibil

Noi (ATLAS DIGITAL SRL) trimitem e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificările privind starea comenzilor, e-mail-urile de resetare a parolei și altele) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail cât timp rămâneți clientul nostru.

Utilizăm informațiile din secțiunea de facturare / livrare și le putem trimite unui furnizor de procesare plată şi nu numai:

 • Stabiliţi metodele de expediere și de plată disponibile pentru locația dvs.
 • Stabiliţi metoda de plată sau de expediere prin intermediul furnizorului pe care îl alegeți la efectuarea plății atunci când trimiteți comanda.

  Unii membri ai personalului nostru, prin utilizarea panoului de administrare, ar putea să acceseze datele dvs. Vă respectăm viaţa privată, astfel încât accesul la date este furnizat doar pe baza nevoii de cunoaștere pentru a opera magazinul.

  Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să ştergeţi datele dvs personale din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le deţinem), trimiteți un e-mail la adresa diogenis.avramidis@atlasdigital.ro. Dacă consideraţi că s-a abuzat de datele dvs personale , aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului U.E. privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept. Noi nu intenționăm să folosim în mod abuziv datele dvs.

Adăugați in wishlist
 • Design ergonomic

Marginile netede şi muchiile rotunjite asigură o utilizare extrem de comodă diminuând oboseala lucrului de durată.

 • O mare zonă pentru desen

Creată cu materiale high-end, suprafaţa de desenare de 11 inch a acestei tablete asigură performanţe excelente şi o sensibilitate uimitoare la atingere.

 • 8 butoane de comenzi rapide

8 butoane programabile de comenzi rapide vă oferă o mai mare eficienţă şi uşurinţă.

 • Stylus battery-free

Stylus-ul battery-free PW500 are un design ergonomic care poate reduce efectiv oboseala cauzată de utilizarea stylus-ului o perioadă mai lungă de timp.

 • Suport nou pentru stylus

Noul suport al stylus-ului vă permite nu numai să puneţi stylus-ul orizontal sau vertical, dar să şi îl deşurubaţi pentru a utiliza extractorul de vârf încorporat.

 • Funcţionare fără fir

Funcţionarea fără fir vă oferă o experienţă uimitoare fără cabluri.

 • Baterie de lungă durată

O baterie de 2500mAh vă asigură peste 30 de ore de autonomie, dispunând oricând de opţiunea de utilizare a tabletei cu cablul de alimentare.

 • Funcţie tilt combinată cu 8192 nivele de sensibilitate

8192 nivele de sensibilitate a stylus-ului dotat cu funcţie tilt suportând ±60 nivele, report rate 266PPS şi rezoluţie de 5080 LPI.

 • Compatibilitate

Compatibilă cu Windows 7/8 / 8.1 / 10, Mac OS X10.11 sau de versiune mai nouă, precum şi cu toate programele populare şi multe altele.

 • Buton Lock

Un mic întrerupător poate să închidă tableta imediat şi să împiedice acţiunile la atingerea întâmplătoare a butoanelor de comenzi rapide.

Cuprinde

Tableta Q11K V2

Stylus digital battery-free

Receptor wireless

Cablu Micro USB

Suport stylus

10 vârfuri de schimb pentru stylus

Clamă vârf

Ghid de start rapidPentru a vedea clipul faceţi click aici

Caracteristici

Tehnologie

Rezonanţă electromagnetică, Battery-Free

Suprafaţă activă

279.4 x 174.6mm (11 x 6.875 in)

Rezoluţie

5080 LPI

Report Rate

266PPS

Sensibilitate presiune stylus

8192 nivele

Înălţime citire

10mm

Interface Support

Micro USB

Compatibilitate cu sistemul de operare

Windows 7 MAC OS 10.12 sau mai noi

Dimensiuni

390 x 223 x 11mm

Greutate netă

880g

Taste de comenzi rapide

8

Function Keys

Nu

Garanţie 12 luni

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Produse similare