Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizator. Dacă continuaţi, vom considera că sunteţi de acord să primiţi cookie-uri de pe acest site OK

Modalităţi de plată şi livrare

Plata se poate face:

1. Cu ramburs

Cu ramburs şi cost suplimentar de 5,36 Lei. Plătiți contravaloarea la recepția produselor comandate.

2. Cu card de credit/debit

Folosind plata online cu cărți de credit/debit, (procesator autorizat EuPlatesc.ro)

3. Prin virament în cont bancar

Puteţi achita comanda dvs prin intermediul contului bancar. Pentru o mai bună deservire, vă rugăm să specificați la bancă drept explicație Numele şi Prenumele dvs, precum şi Numărul Comenzii.

După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne trimiteți copia dovezii depunerii/viramentului prin e-mail la adresa: office@atlasdigitalonline.ro cu subiectul “Dovadă plată comandă”

În cazul în care viramentul în cont nu se realizează în termen de 10 zile, comanda va fi respinsă.

Contul bancar în care puteţi depune/vira banii:
IBAN: RO61 PIRB 4206 7603 6600 1000
Banca: Piraeus Bank România
Cod BIC: PIRBROBU

Livrarea se poate face prin:

Preluare de la sediul nostru

Puteţi prelua personal produsele comandate de la sediul nostru, dar nu înainte de a stabili de comun acord, contactându-ne telefonic la 021-5551048, 021-5551049 sau 0744329992, data şi ora sosirii dvs pentru preluare.

Expediere prin companie de curierat

Expedierea se face cu Urgent Cargus iar costul acesteia se calculează în funcţie de greutatea produselor pe care le-aţi comandat. Aceasta o puteţi vedea înainte de confirmarea cumpărării, în coşul dvs de cumpărături. Durata livrării este de 1-3 zile lucrătoare (dacă comanda s-a făcut până la ora 12:00 a.m. şi există stoc) de la data plasării comenzii dvs, exceptând unele regiuni îndepărtate unde durata livrării ajunge până la 5 zile lucrătoare. Nu se iau în calcul zilele libere declarate oficial şi cele din weekend.