Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizator. Dacă continuaţi, vom considera că sunteţi de acord să primiţi cookie-uri de pe acest site OK

Modalităţi de plată şi livrare

Plata se poate face:

1. Cu ramburs

Cu ramburs şi cost suplimentar de 5,36 Lei. Plătiți contravaloarea la recepția produselor comandate.

2. Cu card de credit/debit

Dacă aţi ales metoda de plată "Online cu card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

3. Prin virament în cont bancar

Puteţi achita comanda dvs prin intermediul contului bancar. Pentru o mai bună deservire, vă rugăm să specificați la bancă drept explicație Numele şi Prenumele dvs, precum şi Numărul Comenzii.

După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne trimiteți copia dovezii depunerii/viramentului prin e-mail la adresa: office@atlasdigitalonline.ro cu subiectul “Dovadă plată comandă”

În cazul în care viramentul în cont nu se realizează în termen de 10 zile, comanda va fi respinsă.

Contul bancar în care puteţi depune/vira banii:
IBAN: RO61 PIRB 4206 7603 6600 1000
Banca: Piraeus Bank România
Cod BIC: PIRBROBU

Livrarea se poate face prin:

Preluare de la sediul nostru

Puteţi prelua personal produsele comandate de la sediul nostru, dar nu înainte de a stabili de comun acord, contactându-ne telefonic la 021-5551048, 021-5551049 sau 0744329992, data şi ora sosirii dvs pentru preluare.

Expediere prin companie de curierat

Expedierea se face cu Urgent Cargus iar costul acesteia se calculează în funcţie de greutatea produselor pe care le-aţi comandat. Aceasta o puteţi vedea înainte de confirmarea cumpărării, în coşul dvs de cumpărături. Durata livrării este de 1-3 zile lucrătoare (dacă comanda s-a făcut până la ora 12:00 a.m. şi există stoc) de la data plasării comenzii dvs, exceptând unele regiuni îndepărtate unde durata livrării ajunge până la 5 zile lucrătoare. Nu se iau în calcul zilele libere declarate oficial şi cele din weekend.

În anumite situaţii, când localitatea dvs nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, lucru care presupune costuri suplimentare în funcţie de distanţa localităţii faţă de punctele de colectare ale acesteia, sistemul vă invită să ne contactaţi pentru a stabili de comun acord modalitatea de livrare, înainte de definitivarea comenzii.


Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu