Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizator. Dacă continuaţi, vom considera că sunteţi de acord să primiţi cookie-uri de pe acest site OK

Compania noastră

Bucureşti

Calea Rahovei 266-268,
Et. IV, Cam. 26,Sector 5,
Tel.: 021 555 10 48 / 021 555 10 49
e-mail:office@atlasdigital.ro


Atlas Digital S.R.L. este partenerul din România al Atlas Digital S.A. - Grecia, una din cele mai mari reprezentanțe de pe piaţa echipamentelor digitale de Comunicare Vizuală, care a adunat mulţi ani de experienţă oferind soluţiile integrate ale unor producători de marcă. Investind în expertiză, aceasta deţine un loc fruntaş la nivel de furnizare de servicii de suport tehnic şi service. Cu centrul pentru Balcani stabilit în Atena, Atlas Digital S.A. este prezentă şi pe piaţa din nordul Greciei dar şi pe cele din ţările balcanice vecine. Prin intermediul echipamentelor şi serviciilor furnizate, Atlas Digital a contribuit la dezvoltarea nivelului serviciilor pe piaţa Comunicării Vizuale.

FILOZOFIE – OBIECTIVE

Compania evoluează pe baza "F i l o z o f i e i" sale de bază care este oferirea de suport integrat profesioniştilor din sfera Comunicării Vizuale şi participarea acesteia la dezvoltarea pieţei. Cu orientare către client, are drept obiectiv consolidarea relaţiilor de colaborare cu clienţii săi, evoluarea şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor furnizate, răspunsul rapid şi eficient la cerinţele crescute ale pieţei, dezvoltarea de noi soluţii, urmărirea îndeaproape a pieţei mondiale şi a evoluţiilor tehnologiei şi extinderea diversităţii de produse pe care le oferă.

PRODUSELE

Atlas îşi selectează seria de produse pe care o deţine, pe baza criteriilor tehnologiei înalte, calităţii şi fiabilităţii acestora.

Astăzi, reprezintă producători de renume mondial cum sunt Roland DG, Brother, Kornit, ş.a., oferind o serie integrală de produse care acoperă cerinţele actuale ale cuprinzătoarei pieţe a Comunicării Vizuale şi nu numai. În 2018, în cadrul politicii sale de a aduce pe piaţa balcanică produse fiabile cu cel mai bun indice preţ/eficienţă pentru profesionişti, dar şi pentru artişti hobişti, a preluat reprezentanţa digitizoarelor Huion.

SUPORT

Atlas Digital acordă o atenţie specială suportului clienţilor săi, înainte şi după vânzarea produselor.

Suport tehnic & Service

Înalta expertiză & experienţa căpătată de Atlas Digital datorită multor ani de activitate în domeniu şi mai ales datorită specializării sale în numeroase aplicaţii ale tehnologiei digitale, constituie garanţia unui suport tehnic de înaltă calitate pentru clienţii săi.

DIFERENŢA

Cele mai importante elemente care o diferenţiază pe Atlas Digital sunt expertiza & experienţa acesteia, înaltul nivel al serviciilor sale şi suportul pe multiple nivele pe care îl oferă clienţilor săi. Aceste calităţi i-au stabilit poziţia avansată în piaţia pe care activează şi fac diferenţa într-un domeniu unde încrederea în suportul furnizat constituie unul din cei mai importanţi factori de selectare a partenerului.

ATLASDIGITALONLINE

Atlasdigitalonline este magazinul electronic al Atlas Digital S.R.L. care oferă bunuri de larg consum cum sunt digitizer-ele şi curând multe altele.